Προώθηση Ιστοσελίδων

Η προώθηση των ιστοσελίδων και των eshop δεν είναι τίποτα άλλο παρά η προσπάθεια για διεύρυνση του κοινού της κάθε ιστοσελίδας και την αύξηση της επισκεψιμότητάς της. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό και ανάλογα με τις ανάγκες, το ύφος και τις δυνατότητες του κάθε project επιλέγονται κάθε φορά οι καταλληλότεροι. Είναι ωστόσο σαφές ότι όσο πιο συνδυαστικά γίνεται η προώθηση τόσο καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα έχει.

S.E.O. (Search Engine Optimization)

SEO ονομάζεται η διαδικασία βελτιστοποίησης των ιστοσελίδων με στόχο την κατάκτηση των  πρώτων θέσεων στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing κ.α) σε συγκεκριμένες, στοχευμένες λέξεις-κλειδιά. Αυτό επιτυγχάνεται  με διάφορες πολύπλοκες τεχνικές εντός κι εκτός της ιστοσελίδας (online SEO & offline SEO).

Το επιτυχημένο SEO είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς οι μηχανές αναζήτησης είναι ένα βασικότατο κανάλι προσέλκυσης επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας. Ωστόσο το SEO δεν είναι κάτι που γίνεται μία φορά και ολοκληρώνεται αλλά κάτι δυναμικό που θέλει δυνατές βάσεις αλλά και συνεχή παρακολούθηση και βελτίωση.

Google AdWords

Πέρα από τα οργανικά αποτελέσματα, η Google μας προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες προώθησης ιστοσελίδων μέσω της διαφήμισης. Στην Tinderbox μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς τις διαφημιστικές καμπάνιες μέσω Adwords για την επίτευξη όλων των στόχων σας εκμεταλλευόμενοι με τον καταλληλότερο τρόπο όλες τις προσφερόμενες δυνατότητες.

Social Media

Η δυναμική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη σημερινή εποχή είναι τεράστια και συνεχώς αυξανόμενη. Η ταυτότητα μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την παρουσία της σ’ αυτά. Εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε, αν δεν έχετε, και να σας στήσουμε επαγγελματικούς λογαριασμούς σε Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest, Youtube κ.ο.κ., προσφέροντάς σας συμβουλές για τη διαχείρισή τους. Επίσης αναλαμβάνουμε και την πλήρη διαχείριση των λογαριασμών σας, δημιουργώντας συγκεκριμένο πλάνο και παράγοντας περιεχόμενο (κείμενα, γραφιστικά, φωτογραφίες κ.λ.π.)

Facebook ads

Μέσω της διαφήμισης του Facebook μπορείτε να προωθήσετε την ιστοσελίδα ή το eshop σας και την επαγγελματική σας σελίδα στο Facebook στοχεύοντας σε συγκεκριμένο κοινό με ηλικιακά, πληθυσμιακά και άλλα κριτήρια. Μια επιλογή που μπορεί να αυξήσει σε σημαντικό βαθμό τις πωλήσεις σας και την αναγνωρισιμότητά σας.

Email Marketing

Η αποστολή μαζικών email (newsletter) στους πελάτες και τους χρήστες της σελίδας σας μπορεί να αποδειχθεί ένα πολύ ισχυρό εργαλείο marketing με πολύ μικρό κόστος. Εμείς αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε άρτια αισθητικά και ενδιαφέροντα newsletter για να επικοινωνήσουμε τα νέα προϊόντα, τις προσφορές, και όλα τα νέα της εταιρείας σας στους πελάτες και τους χρήστες σας. Επίσης μπορούμε να μεγαλώσουμε τη λίστα των χρηστών σας μέσα από φόρμα που θα τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα σας ή στους λογαριασμούς σας στα social media.


Όλες οι υπηρεσίες

Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή eshop

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Φιλοξενία 

Γραφιστικές υπηρεσίες

Λοιπές υπηρεσίες

@