Κατασκευή ιστοσελίδωνΗ Tinderbox προσφέρει υπηρεσίες σχεδίασης (web design) και ανάπτυξης ιστοσελίδων (web development).

Το κάθε website είναι διαφορετικό κι έτσι ακριβώς το προσεγγίζουμε στην Tinderbox. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια στοιχεία τα οποία βρίσκονται σε όλες τις δουλειές μας:

Αισθητική αρτιότητα & ταυτότητα

Σχεδιάζουμε την κάθε ιστοσελίδα εξατομικευμένα με στόχο να αποδώσουμε σε κάθε έργο μας μια ξεχωριστή ταυτότητα κι έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Για κάθε project δημιουργούμε ξεχωριστό σχεδιασμό που να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τις λειτουργίες του κάθε έργου. Επίσης δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην απλότητα της δομής και την καθαρότητα του σχεδιασμού, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις σύγχρονες τάσεις του web design και προσδίδοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους χρήστες.

Responsive Design

Με τη ραγδαία αύξηση της χρήσης των κινητών και λοιπών “smart” συσκευών, υπάρχει πλέον η απόλυτη αναγκαιότητα για την ύπαρξη responsive σχεδίασης σε όλα τα websites. Για μια σχεδίαση δηλαδή που η διάταξη και το περιεχόμενό της θα ανταποκρίνονται πλήρως σε όλους τους τύπους των συσκευών και όλα τα μεγέθη των οθονών.

Φιλοξενία ιστοσελίδων (Hosting)

Το web hosting είναι ένας πολύ καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας. Εμείς προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε project σε πολύ οικονομικές τιμές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

SEO-friendly ιστοσελίδες

Δημιουργούμε σελίδες στο ίντερνετ όχι απλά για να υπάρχουν, αλλά για να μπορούν οι χρήστες να τις βρίσκουν εύκολα και να τις απολαμβάνουν. Κλειδί σε αυτή τη διαδικασία είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική ως προς τις μηχανές αναζήτησης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δυναμικό περιεχόμενο & Υποστήριξη

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι δυναμικές, που σημαίνει πως και μετά την παράδοση του έργου, θα μπορείτε εύκολα να διαχειρίζεστε και να επεμβαίνετε στο περιεχόμενο, αλλάζοντας κείμενα, εικόνες, βίντεο κ.α., χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού. Ακόμα κι έτσι όμως, εμείς παραμένουμε δίπλα σας για την υποστήριξη σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει.

Στόχος μας είναι η δημιουργία των ιδανικών συνθηκών για την εκπροσώπησή σας στο διαδίκτυο.


Όλες οι υπηρεσίες

Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή eshop

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Φιλοξενία 

Γραφιστικές υπηρεσίες

Λοιπές υπηρεσίες

@